Unieke casco lofts

Laatste loft te koop!

Vlak naast het nieuwe Suikerplein verschijnen 6 unieke lofts. Iedere loft heeft een zuidgericht terras én een eigen patio. Doordat de lofts casco opgeleverd worden, heb jij alle keuzevrijheid bij de indeling van je droomloft.

Naast de indeling, bepaal je natuurlijk ook zelf de afwerkingsgraad op maat van je budget en het ritme van je (professionele) leven.

Dankzij de zuidgerichte oriëntatie en de grote terrassen geniet jij elk moment van de dag van een heerlijke lichtinval. De patio die langs drie zijden grote raampartijen heeft, belicht zowel de leefruimtes als slaapkamers op een unieke manier..

De creatieve geest of de handige Harry zal zich in een casco opgeleverde loft volledig thuis voelen. De loft die zonder binnenwanden, zonder technieken én zonder vloer-, plafond- of wandafwerking wordt aangeboden is de perfecte kans om je eigen ding te doen. Wie dit wenst, kan natuurlijk ook de hulp inroepen van ons team van interieurarchitecten en aannemers voor een oplossing op maat.

Je ruime loft wacht op je aan de rand van het bruisende Suikerpark. Geniet van lange avonden op een van je terrassen of kies voor de gezelligheid van het Suikerplein. Even verder geniet je van het opgewaardeerde natuurgebied van Suikerpark en uiteraard het levendige centrum van Veurne zelf.

Wat is Casco? Dat wil zeggen dat de loft niet afgewerkt is bij oplevering. Dit houdt in dat er noch technieken, noch vloer- of wandafwerking, noch sanitair of keukenmeubilair voorzien worden. Dit zorgt ervoor dat je nog maximale keuzevrijheid hebt om je loft af te werken.

Geïnteresseerd in Suikerpark?

Stel een vraag of maak een afspraak.
We bezorgen je dan zo spoedig mogelijk alle informatie.

Ontvang de brochure en foto’s in HR.
Laat hier jouw gegevens na en ontvang de brochure en foto’s. Wij bezorgen jou snel alle nodige gegevens.

  VOORNAAM*
  NAAM*
  E-MAIL*
  MOBIEL/TEL*
  POSTCODE*


  Maak een afspraak voor een bezoek.
  Laat hier jouw gegevens na een wij contacteren jou snel om de afspraak te maken. Zo kan je Suikerpark nog meer ontdekken en bezorgen wij jou alle informatie.   Stel een vraag.
   Laat hier jouw gegevens na en stel jouw vraag. We bezorgen jou zo snel mogelijk de nodige informatie.

    VOORNAAM*
    NAAM*
    E-MAIL*
    MOBIEL/TEL*

    VRAAG


    Logo ION