3KAP Lofts

Slechts 6 units beschikbaar!

Vlak naast het nieuwe Suikerplein verschijnen 6 unieke lofts. Iedere loft heeft een zuidgericht terras én een eigen patio. Doordat de lofts casco opgeleverd worden, heb jij alle keuzevrijheid bij de indeling van je droomloft.

Naast de indeling, bepaal je natuurlijk ook zelf de afwerkingsgraad op maat van je budget en het ritme van je (professionele) leven.

VANAF € 215.000

Casco = keuzevrijheid

 Uitzonderlijk ruim

Zuidgericht terras én lichtrijke patio

Dankzij de zuidgerichte oriëntatie en de grote terrassen geniet jij elk moment van de dag van een heerlijke lichtinval. De patio die langs drie zijden grote raampartijen heeft, belicht zowel de leefruimtes als slaapkamers op een unieke manier..

De creatieve geest of de handige Harry zal zich in een casco opgeleverde loft volledig thuis voelen. De loft die zonder binnenwanden, zonder technieken én zonder vloer-, plafond- of wandafwerking wordt aangeboden is de perfecte kans om je eigen ding te doen. Wie dit wenst, kan natuurlijk ook de hulp inroepen van ons team van interieurarchitecten en aannemers voor een oplossing op maat.

Je ruime loft wacht op je aan de rand van het bruisende Suikerpark. Geniet van lange avonden op een van je terrassen of kies voor de gezelligheid van het Suikerplein. Even verder geniet je van het opgewaardeerde natuurgebied van Suikerpark en uiteraard het levendige centrum van Veurne zelf.

Wat is Casco? Dat wil zeggen dat de loft niet afgewerkt is bij oplevering. Dit houdt in dat er noch technieken, noch vloer- of wandafwerking, noch sanitair of keukenmeubilair voorzien worden. Dit zorgt ervoor dat je nog maximale keuzevrijheid hebt om je loft af te werken.

 

  • Casco vanaf € 215.000
  • Afgewerkt prijs op aanvraag

Beperkt beschikbaar!

Dit zijn voorbeelden van plannen en prijzen.

De indeling van de plannen zijn slechts een indicatie en voorbeeld. De lofts kunnen naar wens ingedeeld worden.

Neem contact op voor meer informatie over beschikbaarheden!

Scroll naar rechts voor de volledige tabel

NR
TYPE
SLAAPKAMERS
BADKAMERS
PARKING
GEVELS
PRIJS**
 
2.02
Casco
3
1
1
2
€ 230.000
 
2.02
Afgewerkt
3
1
1
2
Op aanvraag
 
2.06
Casco
2
1
1
2
€ 215.000
 
2.06
Afgewerkt
2
1
1
2
Op aanvraag
 

*   Er kunnen meerdere parkeerplaatsen aangekocht worden.
** Exclusief koopkosten, registratierechten, parking en BTW.

SUPERMARKT

50 m

GROTE MARKT

950 m

WINKELSTRAAT

 

500 m

ZIEKENHUIS

1,3 km

SCHOOL

500 m

SPORTPARK

1,7 km

BUS

250 m

TREIN

250 m

ZWEMBAD

1 km

JACHTHAVEN

400 m

Suikerpark