Wonen rond een
uniek privépark

 

Een groot privépark voor jou en je buren als verlengde van je eigen tuin of terras. Heerlijk om even te ontspannen, met je kinderen te spelen of een wandeling te maken weg van de straat en het verkeer.

In het groen met
Veurne centrum om de hoek

 

Je woont niet alleen op wandelafstand van het Suikerplein met verschillende voorzieningen en tal van handelaars en drank- en eetgelegenheden. Ook ligt het centrum van Veurne op minder dan 10 minuutjes wandelen. Wil je je terugtrekken in de natuur, dan ligt het natuurgebied Suikerwater vlakbij via enkel nieuwe groene doorsteken tussen de verschillende straten in Suikerpark.

Gemeenschappelijke moestuin en buurtschuur

 

In het unieke privépark vind je alles terug wat je liever weert uit je eigen woning. Klus- of tuinmateriaal met een werkbank, een moestuin en een fietsenherstelplaats zijn ter beschikking voor de omwonenden. Op deze manier spaar je plaats uit én het is ook financieel voordelig. Ideaal voor de bewoners met groene vingers of handige Harry’s, maar evengoed voor degene die graag samen komen, willen spelen met kinderen of tot rust willen komen.

Ruime leefruimtes met maximale lichtinval

 

Zowel het exterieur als het interieur krijgt een kwaliteitsvolle afwerking met sterke en hedendaagse materialen. In alle ruimtes staan degelijkheid en gebruiksgemak voorop, zodat je van een aangenaam wooncomfort geniet. Met de grote raampartijen komt jouw ruime living tot volledig tot leven.

Zuidgerichte terrassen en tuinen met zicht op het privépark

 

De tuinen en terrassen zijn uitstekend georiënteerd en geven jou een heerlijk zicht op de unieke binnentuin. Geniet zo maximaal van je eigen privacy.

Jouw mogelijkheden

 

Van stapelwoningen en betaalbare parkwoningen tot ruime stadswoningen met grote leefruimtes en een zuidgerichte tuin. Zowel voor koppels als voor jonge gezinnen biedt Suikerpark een ideale plek voor een rijkgevuld leven.

  • Van 2 tot 4 slaapkamers
  • Terras of tuin met berging
  • 2 tot 3 bouwlagen

Een duurzame toekomst

 

In Suikerpark zetten we in op een duurzame en maximale levenskwaliteit voor de bewoners. Dankzij de aanleg van groendaken, een groen privépark, een warmtenet op basis van restwarmte en nog veel meer is Suikerpark het voorbeeldproject op vlak van duurzaamheid. Dit vertaalt zich in een uitmuntende score op de Vlaamse Duurzaamheidsmeter Wijken. Zo creëren we samen een duurzame toekomst voor onszelf en toekomstige generaties. In het Suikerpark heb je dus een extra laag energieverbruik en beperk je jouw ecologische voetafdruk.

Geïnteresseerd?

Stel een vraag of maak een afspraak.
We bezorgen je dan zo spoedig mogelijk alle informatie.

Ontvang de brochure en foto’s in HR.
Laat hier jouw gegevens na en ontvang de brochure en foto’s. Wij bezorgen jou snel alle nodige gegevens.

Maak een afspraak voor een bezoek.
Laat hier jouw gegevens na een wij contacteren jou snel om de afspraak te maken. Zo kan je Suikerpark nog meer ontdekken en bezorgen wij jou alle informatie.

Stel een vraag.
Laat hier jouw gegevens na en stel jouw vraag. We bezorgen jou zo snel mogelijk de nodige informatie.

Logo ION