Speelse woningen in een prachtig groene omgeving.

Met 15 hectare natuurgebied, 4 hectare recreatief park, en talloze duurzame bouwoplossingen kiest Suikerpark letterlijk voor groene groei. Iedere woning staat in directe relatie tot het park, dat zo ook een collectieve plek wordt. Het doel? Maximaal leefcomfort. Dichtbij de historische binnenstad en het station, biedt de site alle voordelen van de stad én de natuur.

De Brikkerij 1 en 2 bestaan uit 3 type woningen. Je kan kiezen uit woningen met 2 bouwlagen, 3 bouwlagen of een atelierwoning.

De woningen met 2 bouwlagen zijn compact en betaalbaar. Ze zijn bijzonder praktisch ingericht zodat je maximaal gebruik kan maken van de beschikbare ruimte.

De woningen met 3 bouwlagen zijn ideaal voor wie van ruimte houdt. Je kan deze woningen indelen zoals jij dat wilt. Zo kan je kiezen voor 3 tot 5 slaapkamers, een leefruimte op het eerste verdiep met een prachtig zicht op het park of een modern loft gevoel met een open ruimte op het gelijkvloers. Kortom, heel veel fijne mogelijkheden.

De atelierwoningen hebben 3 bouwlagen en een extra aangebouwde ruimte. Je kan zelf kiezen om deze atelierruimte volledig te integreren in je woning of om het atelier als een afzonderlijke ruimte te behouden. Het voordeel van deze woningen is flexibiliteit. Je hebt een casco ruimte die je kan indelen naar wens wanneer je het wenst.

Iedere woning staat in directe relatie tot het park

 

Geïnteresseerd in Suikerpark?

Stel een vraag of maak een afspraak.
We bezorgen je dan zo spoedig mogelijk alle informatie.

Ontvang de brochure en foto’s in HR.
Laat hier jouw gegevens na en ontvang de brochure en foto’s. Wij bezorgen jou snel alle nodige gegevens.

VOORNAAM*
NAAM*
E-MAIL*
MOBIEL/TEL*
POSTCODE*


Maak een afspraak voor een bezoek.
Laat hier jouw gegevens na een wij contacteren jou snel om de afspraak te maken. Zo kan je Suikerpark nog meer ontdekken en bezorgen wij jou alle informatie.Stel een vraag.
Laat hier jouw gegevens na en stel jouw vraag. We bezorgen jou zo snel mogelijk de nodige informatie.

VOORNAAM*
NAAM*
E-MAIL*
MOBIEL/TEL*

VRAAG