Galerij I

Betaalbare appartementen met uniek pleinzicht
vanaf € 196.000

Woon aan het Suikerplein met winkels en gezellige terrasjes

Aan het Suikerplein komt er naast de architecturale Suikertoren ook een galerij met winkels en verschillende gezellige terrasjes, waar het aangenaam vertoeven wordt met vrienden en familie. De eyecatcher wordt er ongetwijfeld het indrukwekkende waterelement, dat een bron van plezier voor jong en oud vormt.

Met een gratis fitness in het gebouw heb je altijd de mogelijkheid om te sporten

Door de functioneel ingerichte gemeenschappelijk ruimtes, kan jij de ruimte in je appartement optimaal benutten. Beneden vind je een ingerichte fitnessruimte, waar je elk moment van de dag terecht kunt voor je work-out. Je hoeft dus niet eens de deur uit om te sporten.

Handige wasruimte: Verlies geen ruimte in je appartement door het gemeenschappelijk wassalon

Ruime terrassen met uniek pleinzicht of rustgevend parkzicht

Met Galerij I heb je toegang tot het privépark. In het unieke privépark vind je alles terug wat je liever weert uit je eigen woning. Klus- of tuinmateriaal met een werkbank, een moestuin en een fietsenherstelplaats zijn ter beschikking voor de omwonenden. Op deze manier spaar je plaats uit én het is ook financieel voordelig. Ideaal voor de bewoners met groene vingers of handige Harry’s, maar evengoed voor degene die graag samen komen, willen spelen met kinderen of tot rust willen komen.

Beheer je appartement digitaal

The future is now. Beheer je appartement digitaal via je smartphone of tablet. De temperatuur in huis regel je via een handige app net zoals je verlichting, je videofoon en je slimme geluidssystemen. De tijd dat je zat te wachten op de pakjesbezorger is ook voorbij, want de digitale conciërge ontvangt je online order.

 

Als kers op de taart een gigantisch dakterras dat je altijd mag gebruiken

Hier kan je met vrienden of familie genieten van het spectaculaire zicht op de suikertoren, het Suikerpark én de omgeving van Veurne, op elk moment van de dag. De collectieve ruimtes grenzen aan een gezellige, gemeenschappelijke tuin voor jou en de andere bewoners van Galerij I. Die tuin krijgt in een latere fase een doorsteek naar een groot privépark.

Betaalbaar appartement

Bijzonder praktisch en modern ingerichte ruimtes

De betaalbare appartementen van Galerij I zijn bijzonder praktisch en modern ingericht. Door de functioneel ingerichte gemeenschappelijk ruimtes, kan jij de ruimte in je appartement optimaal benutten. 

Geïnteresseerd in
betaalbare appartementen
met pleinzicht?

Stel een vraag of maak een afspraak.
We bezorgen je dan zo spoedig mogelijk alle informatie.

Ontvang de brochure en foto’s in HR.
Laat hier jouw gegevens na en ontvang de brochure en foto’s. Wij bezorgen jou snel alle nodige gegevens.

  VOORNAAM*
  NAAM*
  E-MAIL*
  MOBIEL/TEL*
  POSTCODE*


  Maak een afspraak voor een bezoek.
  Laat hier jouw gegevens na een wij contacteren jou snel om de afspraak te maken. Zo kan je Suikerpark nog meer ontdekken en bezorgen wij jou alle informatie.   Stel een vraag.
   Laat hier jouw gegevens na en stel jouw vraag. We bezorgen jou zo snel mogelijk de nodige informatie.

    VOORNAAM*
    NAAM*
    E-MAIL*
    MOBIEL/TEL*

    VRAAG


    Logo ION