Startersappartementen
met pleinzicht

Galerij I ligt centraal in het nieuwe Suikerpark, pal naast het Suikerplein, én vormt het sluitstuk van de eerste fase van het Suikerpark. 14 efficiënte appartementen die klaar zijn voor de toekomst dankzij de Smart Living features. De flats hebben stuk voor stuk toegang tot uitgebreide gemeenschappelijke delen zoals de tuinen, het grote dakterras en de fitnessruimte.

Smart Living in Galerij I

The future is now. Beheer je appartement digitaal via je smartphone of tablet. De temperatuur in huis regel je via een handige app net zoals je verlichting, je videofoon en je slimme geluidssystemen. De tijd dat je zat te wachten op de pakjesbezorger is ook voorbij, want de digitale conciërge ontvangt je online order.

Ontspannen in de deeltuin of op het dakterras?

De collectieve ruimtes grenzen aan een gezellige, gemeenschappelijke tuin voor jou en de andere bewoners van Galerij I. Die tuin krijgt in een latere fase een doorsteek naar een nog grotere deeltuin. Geniet op elk moment van de dag van de zon op het unieke dakterras met zicht op het Suikerplein, het Suikerpark én de omgeving van Veurne.

Geïnteresseerd in
de startersappartementen
met pleinzicht?

Stel een vraag of maak een afspraak.
We bezorgen je dan zo spoedig mogelijk alle informatie.

Ontvang de brochure en foto’s in HR.
Laat hier jouw gegevens na en ontvang de brochure en foto’s. Wij bezorgen jou snel alle nodige gegevens.

VOORNAAM*
NAAM*
E-MAIL*
MOBIEL/TEL*
POSTCODE*


Maak een afspraak voor een bezoek.
Laat hier jouw gegevens na een wij contacteren jou snel om de afspraak te maken. Zo kan je Suikerpark nog meer ontdekken en bezorgen wij jou alle informatie.Stel een vraag.
Laat hier jouw gegevens na en stel jouw vraag. We bezorgen jou zo snel mogelijk de nodige informatie.

VOORNAAM*
NAAM*
E-MAIL*
MOBIEL/TEL*

VRAAG