Waarom investeren in vastgoed?

Investeren in vastgoed is nog steeds een veilige belegging met enkele unieke voordelen dat geen enkel bankproduct je kan bieden. Naast de maandelijkse huurinkomsten – die jaarlijks geïndexeerd kunnen worden – biedt vastgoed ook een meerwaarde op lange termijn in geval van verkoop. Daarnaast blijven de rentes laag en groeit het palet aan verschillende beleggingsproducten: appartementen, woningen, commercieel vastgoed…

Investeren in Suikerpark

Suikerpark is de ideale plaats om lokaal te investeren in vastgoed. Je investeert in een nieuw stadsdeel met kwaliteitsvolle nieuwbouwwoningen of -appartementen. Hierdoor trek je niet alleen goede huurders aan, maar heb je ook meer zekerheid op een mooi meerwaarde.

5 redenen om te investeren in Suikerpark

 1. Sterke en continue verhuurmarkt. In Veurne is er een groot tekort aan huurwoningen en -appartementen. Een vlotte verhuur is dus verzekerd.
 2. Suikerpark is een volledig nieuw stadsdeel op wandelafstand tot het openbaar vervoer, binnen de 10 minuten met de fiets in Veurne centrum én vlak naast een natuurpark. Dé ideale locatie om te verhuren.
 3. Groot meerwaardepotentieel. De volledige buurt wordt de komende jaren opgewaardeerd met de aanleg van een fietsnetwerk, een hangmatzone, een speelplein, een evenementenplein, een visvijver, stadstuintjes etc.
 4. In Suikerpark zetten we in op een duurzame, energiezuinige en maximale levenskwaliteit voor de bewoners. Dankzij de verschillende acties die we hiervoor nemen, is Suikerpark het voorbeeldproject voor de Vlaamse Duurzaamheidsmeter Wijken. Dit betekent dan ook een lager verbruik voor de huurder.
 5. Lage instapprijzen, waardoor een mooi rendement haalbaar is.

Beleggen met Preselect by ION: een volledige ontzorging

Vastgoedbeleggers kunnen deel uitmaken van Preselect by ION, waarbij de leden als eerste de opportuniteit krijgen om vóór de lancering van een nieuwbouwproject te investeren in betaalbare units met een hoog verhuurpotentieel. Het geeft je bovendien de mogelijkheid om in te schrijven op een all-in beheer- en verhuurservice aan een exclusief voordeeltarief. Beleggen in vastgoed was nog nooit zo eenvoudig!

De investeringsmogelijkheden in Suikerpark

Galerij I

 • Je kan een hogere huurprijs vragen door de gemeenschappelijke delen (wassalon, fitnessruimte, dakterras en deeltuin die uitkomt op privépark) én hierdoor spaart jouw huurder plaats uit in zijn/haar appartement.
 • Kosten huurder worden gereduceerd door smart living features.
 • Lage instapprijs, waardoor een mooi rendement haalbaar is.
 • Perfecte ligging aan het Suikerplein én de binnentuin
 • Energiezuinige appartementen

Stapelwoning aan uniek privépark

 • Woningen met zuidgericht terras aan uniek privépark waar de huurders alles terugvinden die ze liever weren uit hun eigen woning.
 • Uitzonderlijk weinig huurwoningen in Veurne. Je kan ze letterlijk op 1 hand tellen, waardoor woningen als zoete broodjes verhuren.
 

Handelspand aan het Suikerplein

 • Aan bezoekers geen tekort, want de meer dan 100 bewoners van Suikerpark staan te popelen om de winkel van je huurder te bezoeken.
 • Ideaal voor kantoren, winkels, een brouwerij en horeca rond het bruisende Suikerplein. Een kapperszaak, de VDAB en sociaal secretariaat worden alvast jouw buren.

Geïnteresseerd?

Stel een vraag of maak een afspraak.
We bezorgen je dan zo spoedig mogelijk alle informatie.

Ontvang de brochure en foto’s in HR.
Laat hier jouw gegevens na en ontvang de brochure en foto’s. Wij bezorgen jou snel alle nodige gegevens.

Maak een afspraak voor een bezoek.
Laat hier jouw gegevens na een wij contacteren jou snel om de afspraak te maken. Zo kan je Suikerpark nog meer ontdekken en bezorgen wij jou alle informatie.

Stel een vraag.
Laat hier jouw gegevens na en stel jouw vraag. We bezorgen jou zo snel mogelijk de nodige informatie.

Logo ION