Werken rond het bruisende Suikerplein

Ontdek de mogelijkheden

Werken in Suikerpark.

Centraal op het Suikerplein staat de incubator, waar jonge ondernemers en bedrijven kunnen groeien. De benedenverdieping is de perfecte locatie voor de uitbating van je horecazaak met een terras op het Suikerplein. Eerder op zoek naar een vestiging voor je kantoor? De verdiepingen boven de horecazaak zijn de ideale locatie met zicht op het bruisende plein. Jouw bedrijf is ook enorm bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Het incubatorgebouw kan aangekocht worden per verdiep of in zijn geheel. Interesse? Neem contact met ons op.

Jouw winkel aan het Suikerplein.

Op zoek naar een locatie voor jouw winkel? Denk dan zeker aan een handelspand rond het levendige Suikerplein. Aan bezoekers geen tekort, want de meer dan 100 bewoners van Suikerpark staan te popelen om je winkel te bezoeken.

Suikertoren, jouw nieuwe werkomgeving?

Onderaan de hoogste torens van Veurne zijn er twee commerciële panden te koop. Meer plaats nodig voor jouw bistro of brouwerij met een ruim terras op het Suikerplein? Dat kan! Deze panden kunnen namelijk als één grote commerciële ruimte gekocht worden. Naast jouw nieuwe handelszaak bevindt zich ook de muziekacademie van Veurne. Veel bezoekers gegarandeerd.

Parkeren in Suikerpark.

Tijdens de kantooruren kunnen zowel de werknemers als de klanten vlak bij het Suikerplein bovengronds parkeren in het aanpalende parkeergebouw. Een aantal parkeerplaatsen hiervan zijn E-ready. Dat betekent dat je bij deze parkeerplaatsen ook de mogelijkheid hebt ze om te vormen tot een oplaadpunten. Ook garageboxen zijn beschikbaar.

Ontvang de brochure en foto’s in HR.
Laat hier jouw gegevens na en ontvang de brochure en foto’s. Wij bezorgen jou snel alle nodige gegevens.

Maak een afspraak voor een bezoek.
Laat hier jouw gegevens na een wij contacteren jou snel om de afspraak te maken. Zo kan je Suikerpark nog meer ontdekken en bezorgen wij jou alle informatie.

Stel een vraag.
Laat hier jouw gegevens na en stel jouw vraag. We bezorgen jou zo snel mogelijk de nodige informatie.

Logo ION