Suikerpark krijgt steeds meer vorm. Er wordt goed doorgewerkt om de site van de voormalige suikerfabriek om te toveren tot een groene buurt waar het aangenaam vertoeven zal zijn voor de toekomstige bewoners en de Veurnenaars. Tijd om jullie op de hoogte te brengen van het verloop van de werken in Suikerpark.

Omgevingswerken Suikerpark

Wat betreft de omgeving zijn de rioleringswerken en de funderingen onder de nieuwe Suikerbietstraat en het Pulppad afgerond. Verder zijn de rioleringswerken onder de Brikkerijstraat volop aan de gang. Vanaf 27 juni worden de nieuwe nutsleidingen langs de Brikkerijstraat geplaatst. Na het bouwverlof, rond 15 augustus, zal de bovenbouw en de afwerking van de Brikkerijstraat opgestart worden.

Gebouwen

Er werd deze week gestart met de funderingswerken van Brikkerij 1, 2 en 3. Na het bouwverlof zullen ook de paalfunderingen van de architecturale Suikertoren – dé eyecatcher van de site – geplaatst worden.Daarna beginnen we met de rioleringswerken en de vloerplaten van Brikkerij 1,2 en 3. Eens dat gebeurd is, starten we ook met de bovenbouw waardoor Suikerpark concreter vorm zal krijgen. De werken in fase 1 verlopen momenteel perfect volgens plan. Wil je op de hoogte blijven van de verdere voortgang en de recentste ontwikkelingen van de werken in Suikerpark? Neem dan regelmatig een kijkje op onze blog!

Logo ION