Sinds vorig jaar is de site van Suikerpark het decor voor tal van tijdelijke invullingen. Vorig jaar genoten we er massaal van de Belgen tijdens het WK in een heus WK-dorp en in de paasvakantie nodigen we de buurt alvast uit voor een heerlijke paasbrunch met gratis paaseierenraap. Maar wat wordt het deze zomer? Heb jij hét idee (en zin om deze zomer te ondernemen in Suikerpark)?

Tijdelijke invulllingen

Om ook tijdens de opbouw van het nieuwe stadsdeel een bruisende omgeving te maken waar buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten, geven we de leegstaande incubator en open pleinen verschillende tijdelijke invullingen. Op die manier wordt Suikerpark al tijdens de werken een aangename plek om te vertoeven.

Een bruisend WK-dorp

Vorige zomer kleurde Suikerpark rood: onder de naam Suikercup werd elke WK-match van de Rode Duivels er op een gigantisch scherm uitgezonden. Met twee grote bars en evenveel foodtrucks, een VIP-ruimte en zo’n duizendtal enthousiaste supporters werd Suikerpark omgetoverd tot een legendarisch WK-dorp in een fantastische voetbalsfeer.

Breng jij Suikerpark deze zomer tot leven?

Heb jij een lumineus idee om de Veurnenaars deze zomer in Suikerpark samen te brengen? Wij stellen een waterplas (Suikerplas), een gebouw (Incubator) en een groot, open plein ter beschikking om jouw innovatief idee tot een concrete zomeractiviteit om te vormen. Of je nu een idee voor een langere periode of voor slechts één dag hebt: wij kijken heel graag uit naar jouw idee en wie weet krijg je de kans om jouw concept uit te werken tot een heuse zomerhotspot!

Deel je idee!

Heb je een plan voor een zomeractiviteit in Suikerpark? Neem dan contact op voor 30 april met Wouter Vantornout (0498 33 67 07 of wouter.vantornout@ion.be) om de haalbaarheid van jouw idee af te toetsen.

Vervolgens word je uitgenodigd om tegen ten laatste 15 mei jouw concept verder uit te werken en een projectdossier in te dienen via wouter.vantornout@ion.be. Het dossier bestaat uit:

  • Een beschrijving van jouw concept (maximum 1 pagina)
  • Jouw plan van aanpak (maximum 1 pagina)
  • Jouw business plan (maximum 2 pagina’s)

Bekijk hier alvast even de presentatie!

Nadat we jouw dossier hebben ontvangen, zal een jury met vertegenwoordigers van de Stad Veurne, WVI en ION een selectie van de beste ideeën maken. We kijken alvast uit naar jullie innovatieve insteek

Heb je nog vragen over de tijdelijke invullingen? Neem dan contact op met Wouter!

Logo ION