Op vrijdag 14 december 2018 waren de buurtbewoners en pers van harte welkom in het Tarragebouw voor de infomarkt over Suikerpark. Een uitnodiging waar heel wat mensen op zijn ingegaan, want we mochten op een mooie opkomst rekenen. Bovendien kon het project van heel wat persbelangstelling genieten met onder andere een reportage in het avondnieuws van Focus WTV.

Wat viel er te beleven op de infomarkt?

De infomarkt was een mijlpaal voor Suikerpark: niet alleen werd op dat ogenblik de nieuwe website van het project gelanceerd, maar ook de enorme houten maquette van ca. 3 m² én de eerste druk van de brochure van Suikertoren werden er onthuld. De bezoekers kregen een exclusieve preview van Skyflats en konden kennismaken met de 3D-voorstelling van Suikerpark.

Ook Cohousing Projects en Denc! Studio waren aanwezig. Bij de mensen van Cohousing Projects konden buurtbewoners al hun vragen stellen over cohousing in Suikerpark. Denc!-Studio gaf een toelichting over de Duurzaamheidsmeter Wijken, de tool van de Vlaamse Overheid die de duurzaamheid in een project meet en waar Suikerpark als pilootproject aan meewerkt.

Grote interesse in een gezellige sfeer

De houten maquette was de blikvanger tijdens het infomoment.

Ook de brochure van Suikertoren rolde vers van de pers richting infomoment.

Caption: De infomarkt vond plaats in het Tarragebouw, waar in de toekomst de incubator zal gevestigd zijn.

De buurt kon alvast smaken dat de infomarkt plaatsvond in het Tarragebouw, het gebouw dat in de toekomst dienst zal doen als incubator en zo een prominente plaats krijgt en behoudt in Veurne. Er was heel wat interesse voor het project, wat resulteerde in een mooie opkomst van mensen uit de buurt. Er tekende ook wat pers present, met o.a. een vermelding in het avondnieuws van Focus WTV en een mooi artikel in Het Laatste Nieuws. Vergezeld van een drankje werden in een gemoedelijke sfeer heel wat vragen gesteld en beantwoord.

Lancering op 17 januari 2019

Op donderdag 17 januari om 18u30 gaat de verkoop van Suikerpark officieel van start. Tijdens dit feestelijke lanceringsmoment zal o.a. een preview van Skyflats getoond worden. Dit gaat door bij Furnevent in Veurne. Wil je graag aanwezig zijn op de lanceringsavond? Schrijf je dan nu in!

Logo ION