Genieten van een fruitige cocktail, een BBQ met het gezin of de meer avontuurlijke activiteiten zoals paintballen, lasershooten en archery tag in een groene omgeving? Dat kan vanaf 1 juli in Suikerpark! Eventbedrijf Vianima organiseert er deze zomer hun zomerbar met allerlei leuke activiteiten. Voor elk wat wils dus.

Zalig zomeren in de zomerbar 

Een fiets- of wandeltocht doorheen het idyllische landschap van de Westhoek? Dan kan je even uitblazen bij Zomerbar Vianima. Je geniet er van een hippe en door groen omgeven setting terwijl je jezelf trakteert op een aperitiefje, cocktails of mocktails en verschillende lekkernijen.

Veurne, smaakt naar meer!

Op een zalige zomerdag zin in een BBQ of de dag aanvangen met een heerlijk ontbijt? Vianima verzorgt op aanvraag jouw geluksmomentje. Er is keuze uit braadworsten met ajuin en sausjes, 3 stukken vlees en een groentenbuffet. Ook het ontbijt bestaat uit een rijkelijk buffet. Reserveren voor BBQ of ontbijt doe je best 2 weken op voorhand via de website van Vianima.

Eerder een avontuurlijke uitdaging?

Snakt de avonturier in jezelf naar wat uitdaging? Op de site ontdek je ook heel wat avontuurlijke activiteiten waarin je je kan uitleven:

  • Paintball met biologisch afbreekbare verf
  • Lasershooting
  • Bumperball
  • Archery tag

Teambuilding: van rustig tot spannend

Ben je met je team op zoek naar een perfecte gelegenheid om de handen in elkaar te slaan? Bij Vianima kan je ook rekenen op een op maat gemaakte teambuildingsactiviteit. Het ruime aanbod aan avontuurlijke, en ook rustige activiteiten zorgt ervoor dat er altijd iets passends te beleven is voor jouw team.

Duurzaamheid troef op de Suikersite

Dat Vianima de handen in elkaar slaat met ION en WVI is geen toeval. Met de aanleg van een eigen, slim waternet voor de nieuwe wijk Suikerpark gaat het om het grootste project op vlak van duurzaam waterbeheer van het land. Daarnaast zijn een circulair en intelligent fietstracé en het warmtenet toonaangevende initiatieven op vlak van duurzaamheid. Om die redenen kiest het eventbedrijf Vianima ook voor deze site, want ook zij dragen duurzaamheid hoog in het vaandel. Dat blijkt bijvoorbeeld uit het gebruiken van biologisch afbreekbare verfkogels bij het paintballen, en hun maximale gebruik van gerecycleerde materialen.

Welke dagen in de week kan ik terecht bij Vianima op de Suikersite?

  • 1 -14 juli sluiten we maandag en dinsdag. De rest van de dagen zijn we open. Als er een aanvraag is op 1 van die dagen dan laten we deze natuurlijk doorgaan.
  • 15 juli-15 augustus dagelijks geopend.
  • 16-31 augustus maandag en dinsdag gesloten.
  • September/oktober: enkel in de weekends.

Beleef jij deze zomer op een fantastische manier? Via de website www.vianima.be heb je meteen alle info. Mailen kan naar info@vianima.be en bellen naar 0498 75 96 19.

 

 

Logo ION